Erkend schildersbedrijf Van Geest Schilders – regio Blaricum

Van Geest Schilders is als schilder actief in de regio Blaricum

In de afgelopen 44 jaar zijn wij uitgegroeid tot een schildersbedrijf waar maatwerk de koers zet. Maatwerk in de diepste zin van het woord, want appels zijn voor ons nooit peren. Onze werkwijze hangt volledig af van het specifieke karakter van het pand. Wat gaat het karakter van uw pand versterken? Met het oog van een aannemer onderzoeken we nauwkeurig welke materialen en producten vereist zijn om een schilderproject kwalitatief af te ronden. Daarbij werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten die op de lange termijn een prachtig resultaat garanderen. Zijn wij klaar met een schilderproject? Dan kunt u rekenen op onze nazorg, zo komen wij na vier jaar graag terug om de ontwikkeling van het schilderwerk nauwkeurig te beoordelen. Benodigde bijwerking pakken wij dan meteen op.

Wij richten ons op zowel particuliere schildersprojecten als zakelijke vastgoedprojecten.
Bij ieder project staan drie kernpunten centraal:

  • Het leveren van kwalitatieve dienstverlening inclusief nazorg
  • Innovatieve en kwalitatieve keuzes van producten en materialen
  • Een werkwijze waar veiligheid centraal staat

Ons werkgebied is in de plaatsen Huizen, Bussum, Naarden, Laren en Blaricum.

Zoekt u een schildersbedrijf in de regio Blaricum?

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Geest Schilders u kan bieden bij u thuis in Blaricum? Na een eerste kennismaking bij u thuis is het onze kracht om een passende offerte te maken voor het schilderwerk dat in lijn ligt met uw persoonlijke wensen. Bent u nieuwsgierig neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Telefoon: 035 – 621 22 22

Email: info@vangeestschilders.nl

Blaricum is een oase in de drukke Randstad, met een eigen bijzondere plek op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp lig tegen Eemnes en Laren aan, enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door de natuur. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw de voornaamste bron van bestaan in Blaricum was, terwijl de prachtige villa’s eromheen wijzen op een rijke historie. Een grote stroom nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie. Het Goois Natuurreservaat bezit ongeveer veertig terreinen in de Noord-Hollandse gemeenten Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Hilversum en Naarden. (Bron: VVV)
Van Geest schilders is gespecialiseerd in woningbouw voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, waaronder vele woningen in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Naarden.

Bekijk hier onze recente projecten.