Erkend schildersbedrijf Van Geest Schilders – regio Laren

Van Geest Schilders is als schilder actief in de regio Laren

In de afgelopen 44 jaar zijn wij uitgegroeid tot een schildersbedrijf waar maatwerk de koers zet. Maatwerk in de diepste zin van het woord, want appels zijn voor ons nooit peren. Onze werkwijze hangt volledig af van het specifieke karakter van het pand. Wat gaat het karakter van uw pand versterken? Met het oog van een aannemer onderzoeken we nauwkeurig welke materialen en producten vereist zijn om een schilderproject kwalitatief af te ronden. Daarbij werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten die op de lange termijn een prachtig resultaat garanderen. Zijn wij klaar met een schilderproject? Dan kunt u rekenen op onze nazorg, zo komen wij na vier jaar graag terug om de ontwikkeling van het schilderwerk nauwkeurig te beoordelen. Benodigde bijwerking pakken wij dan meteen op.

Wij richten ons op zowel particuliere schildersprojecten als zakelijke vastgoedprojecten.
Bij ieder project staan drie kernpunten centraal:

  • Het leveren van kwalitatieve dienstverlening inclusief nazorg
  • Innovatieve en kwalitatieve keuzes van producten en materialen
  • Een werkwijze waar veiligheid centraal staat

Ons werkgebied is in de plaatsen Huizen, Bussum, Naarden, Laren en Blaricum.

Zoekt u een schildersbedrijf in de regio Laren?

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Geest Schilders u kan bieden bij u thuis in Huizen? Na een eerste kennismaking bij u thuis is het onze kracht om een passende offerte te maken voor het schilderwerk dat in lijn ligt met uw persoonlijke wensen. Bent u nieuwsgierig neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Telefoon: 035 – 621 22 22

Email: info@vangeestschilders.nl

Laren is een van de oudst bebouwde plekken in het Gooi. De allereerste mensen die er woonden waren dragers van de zogenaamde trechterbekercultuur, omstreeks 2500 v. Chr. Later kwamen er mensen van Fries-Saksische oorsprong te wonen. In 1085 stichtte het kapittel Sint Jan van Utrecht een kapel op de heuvel die thans bekend is als Sint Janskerkhof. Naar de plek van deze kapel en begraafplaats lopen van oudsher Gooise doodwegen uit alle richtingen. Hoewel aanvankelijk een boerendorp (met de weefindustrie als belangrijk bron van inkomsten), veranderde Laren met zijn dorpsboerderijen, engen en meenten na de komst van de tramlijn in 1892 naar Hilversum en Amsterdam in een kunstenaars- en forensendorp. In de 19e eeuw werden de Gooise dorpen ontdekt door kunstenaars die er (wat later zou heten) de Larense School vestigden. Enkele bekende kunstschilders die in Laren verbleven waren Anton Mauve (leermeester van Vincent van Gogh), Jan Sluijters en Ferdinand Hart Nibbrig. In Laren ontwikkelde Piet Mondriaan zijn ideeën over de Nieuwe Beelding en hij schilderde er zijn eerste abstracte werken. Door zijn contact met de kunstenaars Theo van Doesburg en Bart van der Leck ontstond in 1917 het tijdschrift De Stijl. Over Laren als kunstenaarskolonie schreef Lien Heyting in 1994 het standaardwerk De wereld in een dorp: schilders, schrijvers en wereldverbeteraars in Laren en Blaricum, 1880-1920. Uitvoerig gaat ze in op de anarchisten, theosofen en kunstenaars die zich in Laren verzamelden.

Sinds de late jaren 80 is Laren vooral een forensendorp geworden voor de nouveau riche. In de dorpskern bevinden zich nu geen functionerende boerderijen meer. (bron: Wikipedia)
Van Geest schilders is gespecialiseerd in woningbouw voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, waaronder vele woningen in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Naarden.

Bekijk hier onze recente projecten.