Erkend schildersbedrijf Van Geest Schilders – regio Naarden

Van Geest Schilders is als schilder actief in de regio Naarden

In de afgelopen 44 jaar zijn wij uitgegroeid tot een schildersbedrijf waar maatwerk de koers zet. Maatwerk in de diepste zin van het woord, want appels zijn voor ons nooit peren. Onze werkwijze hangt volledig af van het specifieke karakter van het pand. Wat gaat het karakter van uw pand versterken? Met het oog van een aannemer onderzoeken we nauwkeurig welke materialen en producten vereist zijn om een schilderproject kwalitatief af te ronden. Daarbij werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten die op de lange termijn een prachtig resultaat garanderen. Zijn wij klaar met een schilderproject? Dan kunt u rekenen op onze nazorg, zo komen wij na vier jaar graag terug om de ontwikkeling van het schilderwerk nauwkeurig te beoordelen. Benodigde bijwerking pakken wij dan meteen op.

Wij richten ons op zowel particuliere schildersprojecten als zakelijke vastgoedprojecten.
Bij ieder project staan drie kernpunten centraal:

  • Het leveren van kwalitatieve dienstverlening inclusief nazorg
  • Innovatieve en kwalitatieve keuzes van producten en materialen
  • Een werkwijze waar veiligheid centraal staat

Ons werkgebied is in de plaatsen Huizen, Bussum, Naarden, Laren en Blaricum.

Zoekt u een schildersbedrijf in de regio Naarden?

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Geest Schilders u kan bieden bij u thuis in Huizen? Na een eerste kennismaking bij u thuis is het onze kracht om een passende offerte te maken voor het schilderwerk dat in lijn ligt met uw persoonlijke wensen. Bent u nieuwsgierig neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Telefoon: 035 – 621 22 22

Email: info@vangeestschilders.nl

Naarden ligt in het zuidoostelijke deel van de Provincie Noord-Holland. Het is een schitterend oud vestingstadje in de gemeente Gooise Meren. Ondanks het feit dat Naarden een klein stadje is zijn er veel bezienswaardigheden te vinden. Naarden is een oud stadje dat waarschijnlijk ergens aan het einde van de tiende eeuw is gesticht en al in het begin van de veertiende eeuw al zijn stadsrechten kreeg. Deze werden gegund door graaf Floris de Vijfde. Deze eerste stad lag ten noorden van het huidige Naarden. De oprukkende Zuiderzee en het feit dat Naarden verwoest werd tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten zorgde ervoor dat het stadje op zijn huidige plaats in 1350 herbouwd werd.
Naarden heeft de tand der tijds prachtig doorstaan zo goed als de hele stad als de dubbele omwalling zijn nog geheel in tact. (Bron: mooistedorpjes.nl)
Van Geest schilders is gespecialiseerd in woningbouw voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, waaronder vele woningen in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Naarden.

Bekijk hier onze recente projecten.